Close

Maarten Kees Kappenburg

Een korte introductie van mijzelf,

In 1989 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd. Na de studie ben ik begonnen met werken in een ziekenhuis in Ljungby Zweden. Daar heb ik, samen met mijn vrouw, ruim 7 jaar met veel plezier gewoond en gewerkt. In deze tijd zijn ook onze 2 kinderen Abel en Merel geboren. Naast het werken in het ziekenhuis heb ik 3 jaar gewerkt binnen de revalidatie. 

Na onze terugkomst uit Zweden zijn we in 1998 in Zwolle terecht gekomen. Hier heb ik mijn werkzaamheden binnen de revalidatie voortgezet als leidinggevende en als fysiotherapeut.

Tijdens het werken ervaarde ik dat er naast de lichamelijke klachten een heel verhaal schuil gaat achter de persoon. Mijn interesse ging steeds meer uit naar dit verhaal. Om daar naar te luisteren en te begrijpen.

Haptotherapie is een verdiepende therapievorm die daar goed bij aan sluit. Tijdens de opleiding heb ik ervaren hoe lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn. En wanneer je dit als geheel ziet je op een andere manier contact maakt. Met jezelf en met je omgeving. Oprecht contact helpt om op je eigen drijfveren te durven vertrouwen.

Het durven voelen van kwetsbaarheid is steeds meer mijn kracht geworden. Een levensles dat voor mij nog steeds gepaard gaat met vallen en opstaan.

Naast het werken als haptotherapeut ben ik werkzaam als fysiotherapeut op de Vogellanden, centrum voor revalidatie in Zwolle, binnen de volwassenen revalidatie met als specialisatie neurologie.

Ik ben erkend en geregistreerd bij de beroepsvereniging Vereniging van Haptotherapeuten VVH, en opgenomen in het kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten.

VVH lid en registratie nummer 765A

AGB code praktijk 90062234

AGB code persoonlijk 90102826

KvK nummer 66811910