Close

Werkwijze

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis. Dan kijken we samen of het ‘klikt’. Jij kunt vertellen waar je tegen aan loopt, we verhelderen jouw vraag en we beoordelen of haptotherapie de behandelvorm is die daarbij past.

Werkvormen

Tijdens de therapie maak ik gebruik van gesprek, oefeningen in de ruimte en werk ik aan de behandelbank. De oefeningen maken je bewust van je reactiepatronen in het contact. Bij het aanraken van je lijf is er aandacht voor wat er met je gebeurt en hoe je reageert. We kunnen daar mogelijk betekenis aan geven. Door tijd te nemen voor je reacties erken je jezelf. Soms heb je bevestiging nodig om weer te kunnen vertrouwen op je gevoel. Dit klinkt misschien wat zweverig. In de praktijk merk ik dat dit, tijdens de behandeling, heel concreet te voelen en te begrijpen is. 

Vertrouwelijk

Vanzelfsprekend blijft alles wat er ter sprake komt tijdens de sessie binnenskamers. In geval van overleg met huisarts of verwijzer vragen ik altijd vooraf toestemming aan jou.

Wil je een afspraak maken?
Privacy Policy

Ik ben erkend en geregistreerd bij de beroepsvereniging Vereniging van Haptotherapeuten VVH, en opgenomen in het kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten.

VVH lid en registratie nummer 765A

AGB code praktijk 90062234

AGB code persoonlijk 90102826

KvK nummer 66811910